Förbättra miljön i Habo med hjälp av återvinning

Vill du hjälpa till att förbättra miljön, så kan du se till att samla ihop metall och skrot du har hemma och köra till återvinning Habo. Du slår inte bara ett slag för miljön du får även en slant för besväret. Metallpriserna har under de senaste åren ökat rejält och många metallbolag satsar hårt på att återvinna den. Genom exempelvis återvinning Habo kan du sälja ditt skrot och metall och få det rent hemma, en förbättrad miljö och en peng i din plånbok. 

När du lämnar in metall och skrot för att återvinnas i Mullsjö så kommer dessa att bli till något annat. De är inte längre farliga för vår miljö. De blir förädlade och kan användas på nytt. Lämna in material för återvinning i Habo och bli av med det från ditt hem. Se bara till att du gjort rent föremålen, särskilt om det funnits olja i dem.

Hur kan jag återvinna i Habo?

Metall och skrot i olika former är enkelt att lämna in för återvinning i Habo. Hos dem kan du lämna in det mesta som är i metall och skrot. Bland annat kan du rensa ditt hem från stål, järn, mässing och så vidare. Återvinningen i Habo tar även emot rostfritt, zink, koppar, brons och batterier. 

Återvinningen i Habo tar inte bara emot metall och skrot. Hos dem kan du även återvinna annat material som returpapper, mjukplast och kablar. De tar inte emot olja, trä eller däck. De tar inte heller emot miljöfarliga material.​​