Är du jakt efter pokaler?

köp pokaler online​Pokaler, det är något man kan dela ut som ett pris när någon genomfört en tävling eller prestation. Är ni en förening eller klubb som ofta har tävlingar och annat och vill kunna dela ut pokaler som pris, så går det bra att beställa egna sådana på Tjalles Sportpriser​.  Här finns pokaler i guld, silver och brons. De kommer i en mängd olika storlekar och modeller. Det går även att välja till en ingravering på pokalerna, så väl att sätta ditt en symbol. 

Pokaler har genom tiderna delats ut på olika evenemang och events. Nu kan ni i er egen klubb göra skräddarsydda pokaler som passar er inriktning.

En pokal för varje tillfälle

På Tjalles Sportpriser så finns det en hel del att välja mellan när det kommer till pokaler. Det är med eller utan lock, det är vandringspriser, ekonomi-pokaler, samt mycket mer. Att dela ut en pokal eller flera som pris uppskattas av de flesta som tar emot den. Pokalerna kan man sedan ha hemma, väl synliga och visa upp vad man presterat. 

Ni som ofta anordnar tävlingar kan beställa hem flera olika pokaler, med symboler och text, eller så beställer ni en pokal för varje tillfälle. Det finns inte bara pokaler att köpa hos Tjalles Sportpriser. Här hittar du även andra priser som kan vara bra att ha. Det är medaljer, glas, plaketter, rosetter och mycket mer. Det gör att ni kan välja att ha olika sorters priser att dela ut till de som vinner!